Onze Diensten

 

Websites bouwen

Thorn ICT bouwt websites en webshops voor zowel bedrijven als particulieren. Deze websites worden voorzien van WordPress, waardoor klanten zeer gemakkelijk onderdelen van de websites kunnen aanpassen of toevoegen. Daarnaast zijn onze websites ‘responsive’ wat inhoudt dat ze er op zowel computers als tablets en smartphones fantastisch uitzien. 

Thorn ICT kan ook de hosting van websites verzorgen, zodat websites razendsnel kunnen worden geladen en gebruikt.

 

Websites aanpassen

Naast het bouwen van nieuwe websites kan Thorn ICT ook helpen om informatie op websites bij te werken of websites een nieuwe look te geven.

Thorn ICT kan ook helpen om ervoor te zorgen dat websites en webshops goed kunnen worden gevonden op Google (SEO).

 

Huisstijl ontwerpen

De opbouw en het uiterlijk van websites is erg belangrijk om websites volledig tot hun recht te laten komen. Naast de huisstijl van websites kan Thorn ICT ook helpen met het ontwerpen van logo’s.

Portfolio

Voor stickeracties.nl hebben wij een volledige webshop gebouwd, inclusief loginsysteem, optie om bestellingen te volgen, en een interface waarmee de beheerders zeer gemakkelijk producten kunnen toevoegen of aanpassen. Omdat het voor webshops zeer belangrijk is om erg snel te zijn, wordt deze webshop door ons op een zeer snelle webserver gehost. Ook het logo en de huisstijl van de webshop is door Thorn ICT ontworpen.

Voor teslacarwrapping.nl hebben wij een nieuwe website gebouwd, om hun producten goed te vertonen op internet. Deze website is compleet geoptimaliseerd zodat hij zeer goed kan worden gevonden via Google (SEO). Daarnaast is deze website zo ingedeeld dat alle informatie gemakkelijk kan worden ingedeeld, en zodat bezoekers zeer eenvoudig een offerte-aanvraag kunnen opsturen, welke automatisch via de e-mail worden verstuurd naar teslacarwrapping. Het logo en de huisstijl van deze website is ook ontworpen door Thorn ICT.

Voor allbasics.nl hebben wij een volledig op maat gemaakte website gebouwd. Het bedrijf wilde een rustige en overzichtelijke website om te dienen als portfolio voor mogelijke klanten. In samenwerking met het bedrijf hebben wij een ontwerp gemaakt en de website ingedeeld. Naast het bouwen van de website verzorgen wij ook de hosting van de website en de hosting van e-mail.

Voor Centipede Reclame Producties hebben wij een op maat gemaakte website gebouwd waar al hun diensten op terug te zien zijn. Voor deze website hebben wij ook gedeeltes van de content herschreven om op elke pagina een aantal aanbevolen diensten te benoemen, wat bevorderlijk is voor de zoekmachineoptimalisatie. Ook is het offerteformulier op deze website dynamisch opgebouwd, waardoor klanten hun offerte precies naar hun wensen kunnen opstellen.

In onderhoud

Zodra er meerdere sites door Thorn ICT zijn afgemaakt, zullen deze hier worden geplaatst. Wilt u hier ook tussen staan met uw nieuwe website? Klik hier om contact met ons op te nemen

Let's do it!

Bent u benieuwd wat Thorn ICT voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Thorn ICT © 2020, All Rights Reserved